Εμπειρία & Συνέπεια

στις εργασίες Στεγανοποίησης & Θερμομόνωσης του χώρου σας

“Ολοκληρώνουμε το έργο σας ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας”

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε στόχος μας είναι η ολοκλήρωση του μέσα στο αρχικό μας χρονοδιάγραμμα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πάντα με την απαιτούμενη προσήλωση στη λεπτομέρεια για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών και με μεγάλο χρονικό ορίζοντα ζωής.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρεία μας "Μονώσεις Αυγερινός" ξεκίνησε τη δράση της στα μέσα της δεκαετίας του '80 με σκοπό την οριστική λύση των προβλημάτων μόνωσης (στεγανοποίησης & θερμομόνωσης) των κτιρίων, ένα πρόβλημα που απαιτούνται συγκεκριμένες εργασίες για τη σωστή επίλυση του.

Έτσι λοιπόν και με γνώμονα μας την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων προχωράμε στην εξέλιξη μας με τη συνεχή ανεύρεση των καλύτερων μεθόδων και των καλύτερων υλικών που μας εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Αυτός είναι και ο μοναδικός μας στόχος στο πέρασμα των ετών, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας που μας εμπιστεύονται για την κατασκευή της μόνωσης τους με τρόπο που θα ξεχάσουν το πρόβλημα και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν ξανά στο εγγύς μέλλον.

Αυτό επιτυγχάνεται από μέρους μας με την ανεύρεση της σωστής λύσης για κάθε πρόβλημα, τη λεπτομερή επεξήγηση της στους πελάτες μας βήμα βήμα ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητή και τέλος την δημιουργία μίας κατασκευής προδιαγραφών με απόλυτη προσήλωση στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Επαγγελματισμός


Απόλυτη τήρηση των αρχικών μας χρονοδιαγραμμάτων

Άμεση Εξυπηρέτηση


Άμεση επικοινωνία και ραντεβού στο χώρο σας για την επεξήγηση του προβλήματος σας και του σωστού τρόπου επίλυσης του

Οικονομικές Τιμές


Η εταιρεία μας σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Οι Συνεργάτες μας

Υψηλής ποιότητας προϊόντα για την στεγανοποίηση και θερμομόνωση του χώρου σας

Ψάχνετε για εργασίες στεγανοποίησης ή θερμομόνωσης;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε ραντεβού στο χώρο σας για επίσκεψη αυτοψίας και εξατομικευμένη οικονομοτεχνική προσφορά του προβλήματος σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ