Συμβατική Θερμομόνωση οροφής δώματος

Συμβατική Θερμομόνωση

     Στη συμβατική θερμομόνωση μίας οροφής, προηγείται η θερμομονωτική θωράκιση της επιφάνειας, έπεται η διαμόρφωση της κλίσης ρύσεων των υδάτων και τέλος ακολουθεί η στεγανοποίηση της επιφάνειας. Το αρνητικό της συμβατικής θερμομόνωσης είναι ότι η όλη κατασκευή (θερμομόνωση, κλίσεις ρύσεων & στεγανοποίηση) ολοκληρώνεται με τη στεγανοποίηση της οροφής και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα στεγανωτικά υλικά (ασφαλτόπανα ή επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά) να είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα να φθείρονται και να καταπονούνται. Έτσι μειώνεται η μακροημέρευση της όλης κατασκευής.

Σειρά εργασιών για την επίτευξη μίας αξιόπιστης συμβατικής θερμομόνωσης

kathariotita     Απόλυτος καθαρισμός της επιφάνειας και αφαίρεση τυχόν επικαθήμενων υλικών με χρήση μηχανικών μέσων όπως, πλυστικό μηχάνημα, ηλεκτρικό τριβείο, κρουστικό (κομπρεσέρ) κ.α. Αυτό το βήμα είναι αναγκαίο και πολύ σημαντικό, επειδή για τη σωστή διάστρωση των θερμομονωτικών πλακών χρειαζόμαστε μία όσο πιο λεία επιφάνεια γίνεται.

epaleipsi asfaltokollas     Δημιουργία ισχυρού φράγματος υδρατμών, αποτελούμενο από υγρή βενζινοδιάλυτη ασφαλτόκολλα

Thermomonosi     Διάστρωση από τοίχο σε τοίχο και σε απόλυτη μεταξύ τους συναρμογή, των θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης

kliseis riseon

     Πάνω από τις θερμομονωτικές πλάκες δημιουργούνται οι κλίσεις ρύσεων των υδάτων με ελαφρομπετόν πολύ ισχυρής σύνθεσης, 350 Κg/κ.μ.

     Στη συνέχεια ακολουθεί η στεγανοποίηση της επιφάνειας με ασφαλτόπανα ή επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά όπως περιγράφεται στην αντίστοιχη σελίδα μας.

Ψάχνετε για εργασίες θερμομόνωσης;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε ραντεβού στο χώρο σας για επίσκεψη αυτοψίας και εξατομικευμένη οικονομοτεχνική προσφορά του προβλήματος σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ